PokeBase Battle Subway Meta-PokeBase Q&A

Compilation of users unable to post questions on PokeBase

0 votes

I am using Google Chrome. I have not asked any in three hours+, And other people can post all they want... - CoolSammichHero


  1. Dr.Shavargo Pt.3
  2. Frosty Froslass (Firefox)
  3. Lucario's Power (Google Chrome)
  4. Da Bomb118 (Internet Explorer)
  5. Mizuki_500 (Tablet broswer)

All of these users say they are unable to ask questions. Reportedly they are able to type the question but nothing happens when they click the button to post it. I am using Internet Explorer and I have no trouble posting questions. CSH and LP have tried what you said to do PM and both said it didn't help at all. - Sent_By_Ravens

asked Dec 10, 2012 by SammichHero
retagged Dec 23, 2012
Same happen to me.... D:
me too :( I'm using Google Chrome.
Error Error Cannot Ask a Question. (I'm using Internet Explorer)
what happens now ?
I CAN NOW POST QUESTIONS, I POSTED A TEST ONE, YOU GUYS SHOULD TO, THEN HIDE IT!

1 Answer

0 votes
 
Best answer

OK this should be fixed now!
The recent minor upgrade broke on of my existing plugins that only showed for new users.

answered Dec 10, 2012 by Pokemaster
selected Dec 14, 2012 by Mewderator
Nothing happens Pokemaster, the question can be written but there isn't any button that uploads it and confirms the question.Isn't there a way that you can fix it ?
yeah nothing happens....
Can this get fixed?
Do you mean the button "Ask the Question" is not there below the boxes?
I was wrong, i meant that when i press the button there's no thing that shows load or something like that.I did what you said, but there is no button that confirms the question.